Όργανα Διοίκησης


Το Κέντρο διευθύνεται από τον Διευθυντή του, ενώ λειτουργεί Επιστημονικό Γνωμοδοτικό Συμβούλιο (Ε.Γ.Σ.) , που αποτελείται από το  Διευθυντή του Κ.Τ.Ε., από τους Προϊσταμένους των Ερευνητικών Τομέων Τεχνολογίας και από έναν ερευνητή - εκπρόσωπο από το Επιστημονικό Προσωπικό (Ε.Π.) του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.

Διευθυντής
Αθανάσιος Τριανταφύλλου, Καθηγητής του Τμήματος Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τηλ: 2461068044 και 2461068244)  
 
Επιστημονικό Γνωμοδοτικό Συμβούλιο:

 • Αθανάσιος Τριανταφύλλου, Διευθυντής του ΚΤΕ, Καθηγητής του Τμήματος Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.
   
 • Στέργιος Μαρόπουλος, προϊστάμενος του Ερευνητικού Τομέα Τεχνολογίας Προηγμένης Βιομηχανικής Παραγωγής, Αν. Καθηγητής Τμήματος Μηχανολογίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.
   
 • Κωνσταντίνος Τσανακτσίδης,  προϊστάμενος του Ερευνητικού Τομέα Τεχνολογίας Νέων Υλικών, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.
   
 • Λάζαρος Τσικριτζής, προιστάμενος τομέα ελέγχου και προστασίας περιβάλλοντος, Αν. Καθηγητής του Τμήματος Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.
   
 • Ιωάννης Καπαγερίδης, προϊστάμενος του Ερευνητικού Τομέα Τεχνολογίας Λιγνίτη, επικ. Καθηγητής του τμήματος Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.
   
 • Βασίλειος Κικής, προϊστάμενος του Ερευνητικού Τομέα Τεχνολογίας Γούνας και Δέρματος, Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.
   
 • Νικόλαος Κυρατζής, προϊστάμενο του Ερευνητικού Τομέα Τεχνολογίας Ξύλου, Καθηγητής του Γενικού Τμήματος Θετικών Επιστημών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.  
   
 • Παρασκευή Μητλιάγκα, προϊσταμένη του Ερευνητικού Τομέα Τεχνολογίας Γεωργίας – Κτηνοτροφίας, Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.